Visma Advokater har byttet navn til Magnus Legal etter at Visma solgte BPO-divisjonen i 2016.

In 2017 Visma Advokater changed name to Magnus Legal, as a result of the sale of the BPO Division from Visma in 2016.

EiendomsForum

Slik at du kan ligge ett steg foran.

I samarbeid med    Azets

Magnus Legal og Azets arrangerer EiendomsForum i Oslo, Bergen, Trondheim, Kristiansand og Stavanger. Gjennom jevnlige samlinger, med fokus på faglige og strategiske emner, har Magnus Legal og Azets skapt et forum hvor vi som arbeider med fast eiendom, kan møtes for å dele erfaringer, få faglig påfyll, utvikle og inspirere hverandre.

Vi har arrangert EiendomsForum flere steder i landet helt siden 2011, og gjennom årene har vi presentert mange spennende lokale og nasjonale foredragsholdere. For deg som jobber med eiendom, er dette en arena hvor du kan knytte kontakter innen din bransje, få siste nytt om regelverket som regulerer fast eiendom, og ny innsikt fra andre aktører i eiendomsbransjen.

Det er uforpliktende og gratis å være med. Under kan du klikke deg videre og lese mer om våre planlagte forumer.

Hold deg oppdatert. Meld deg på i dag!

EiendomsForum i Sandnes 25. oktober

Offentlige virkemidler i utvikling av kommunen. Hvilke prosesser og virkemidler har det offentlige i forbindelse med utvikling av kommunen? Hvordan kan kommunen få dekket sine behov gjennom samarbeid med utbygger?

EiendomsForum i Kristiansand 26. oktober

Økonomi og organisering i eiendomsprosjekter! Magnus Legal i samarbeid med Azets og DNB gjennomgår finansiering i eiendomsprosjekter, valg av selskapsform, omdannelser og økonomiske veivalg. Vi ser også på konkrete caser knyttet til restrukturering av eiendomsportefølje.

EigedomsForum i Voss 26. oktober

Oppkjøp og generasjonskifte i eit finansielt perspektiv: Advokatfirmaet Magnus Legal og Azets Insight inviterer til nytt EigedomsForum Voss der tema blir finansiering av oppkjøp og generasjonskifte.

EiendomsForum i Oslo 1. november

Kompliserte eiendomsforhold. Hvordan løse aktuelle utfordringer ved opprettelse og drift av eiendomsprosjekter med både næring, bolig og fellesområder? Lær mer på EiendomsForum i Oslo 1. november!

EiendomsForum i Bergen 16. november

Alt du trenger å vite om leieforhold: Du får tips til hvordan man sikrer seg ved inngåelse av leiekontrakt og hvordan man håndterer en eventuell konflikt i leieforholdet når leietaker har økonomiske problemer. Vi ser også på ettergivelse av leie og muligheten for garantier.

EiendomsForum i Bergen 25. januar 2018

Fremtidens eiendomsbransje: En digital utvikling som skyter fart, nye metoder og måter å jobbe på, nye tekniske krav – hvordan påvirker disse endringene eiendomsbransjen? Hvilke utfordringer og muligheter finnes?

EiendomsForum i Bergen 15. mars 2018

Hvordan kan du påvirke prisen på banklånet: Bankene analyserer din bedrift og du måles opp mot andre aktører i samme bransje. Vi gjennomgår noen av de viktigste faktorene som påvirker finansieringen. Du vil også få råd til hvordan du kan forberede deg før du går inn i en prosess med en finansiell partner.

EiendomsForum i Bergen 31. mai 2018

Utbyggingsavtaler mellom private parter: Utbyggingsavtaler mellom private parter må være forutberegnelige og ivareta begge parter. Vi ser på hva utbyggingsavtalen bør inneholde, muligheter for finansiering og hvordan sikre egne interesser som utbygger.

 

Visma Advokater har byttet navn til Magnus Legal etter at Visma i 2016 solgte BPO-divisjonen. De andre selskapene som tilhørte BPO-divisjonen har byttet navn til Azets. Magnus Legal og Azets bevarer det tette samarbeidet, slik at våre kunder fortsatt får alle tjenestene de trenger på ett sted.