Visma Advokater har byttet navn til Magnus Legal etter at Visma solgte BPO-divisjonen i 2016.

In 2017 Visma Advokater changed name to Magnus Legal, as a result of the sale of the BPO Division from Visma in 2016.

selskapsrett_advokat

Selskapsrett

Å lede et selskap kan by på mange utfordringer - helt fra oppstart, gjennom daglig drift og til en eventuell avvikling av selskapet. Magnus Legal kjenner reglene og gir deg gode råd så du kan gjøre det riktig med en gang.

Skal du starte, drive, selge eller avvikle et selskap?

Ulike problemstillinger kan dukke opp i alle faser. Noe håndterer du fint på egenhånd. Men av og til kan det være nyttig å ha med seg ekstern ekspertise på laget.

Vi har advokater med praktisk innsikt og erfaring, som forstår din bedrift og situasjonen du er i. Vi kan gi deg konkrete og praktiske råd på den delen av prosessen du trenger hjelp til. Eller vi kan hjelpe deg med alt. Du bestemmer.

Rådfør deg gjerne med oss allerede i planleggingsstadiet, så kan vi peke ut mulige problemområder så tidlig som mulig. På den måten kan du gjøre det riktig med en gang.

Hva vil du ha hjelp med?

  • Etablering og drift av aksjeselskaper, allmennaksjeselskaper og andre selskapsformer
  • Styrearbeid, herunder styreinstruks, styreansvar og ansattvalgte representanter
  • Bistand med egenkapitaltransaksjoner som emisjoner, kapitalnedsettelse, utbytte etc.
  • Rådgivning om selskapers samfunnsansvar (CSR)
  • Fusjon, fisjon og andre reorganiseringer
  • Kjøp og salg av virksomhet

I over 10 år har våre advokater samarbeidet med regnskapsførerne og de økonomiske rådgiverne i Azets (tidligere Visma Services). Denne bakgrunnen sammen med praktisk erfaring fra næringslivet, gjør oss rustet til å hjelpe deg bedre. Vårt mål er å se sammenhengene og å gi deg konkrete råd, som du lett kan anvende i din virksomhet. 

Kontakt våre advokater for hjelp med selskapsrett.

Kontakt meg (web)

Ved å fylle ut dette skjemaet samtykker du til at Magnus Legal kan benytte seg av oppgitt kontaktinformasjon til å sende deg invitasjoner til kurs, seminarer og andre arrangementer i tillegg til nyhetsbrev og annen markedsføring i henhold til vår erklæring om personvern og cookies.